Informationer

Gade og nr:
Skottenborg 12
Postnr:
8800
By:
Viborg
Website:

Viborg-egnens Erhvervsråd

Virksomhedsudvikling og sparring er overskriften på Erhvervskontorets hverdag. Vi er et veluddannet og stærkt team, der er klar til at medvirke til løsning af et problem eller at fremskaffe den oplysning, du mangler.
Et gammelt mundheld siger, at "der kan ikke stilles dumme spørgsmål". Det er vi helt enige i. Hvorfor bruge timer og dage på at finde et svar, hvis det kan klares med en telefonopringning eller et virksomhedsbesøg?

Overvejer du at starte egen virksomhed eller købe bestående, så kontakt os. Vi har erfarne erhvervskonsulenter, der gratis står til rådighed for råd og vejledning. Du kan læse nærmere om ordningen "Gratis rådgivning" under "Start af virksomhed" på vores hjemmeside.

Har du et problem eller et nyt projekt, kan du rekvirere et virksomhedsbesøg. Vi har aftale med en række specialiserede konsulenter, der står til rådighed. Du har måske et ledigt lokale, der kan lejes ud, et spørgsmål vedr. miljø, generationsskifte, markedsføring o.s.v.

Mangler du en oversigt over registrerede rådgivere i kommunen, kan du søge i vores virksomhedsdatabase.

VIBORGegnens Erhvervskontor servicerer 5.400 virksomheder i Viborg Kommune og vi har ca. 500 virksomhedsbesøg om året. Du kan også få besøg - det koster kun en opringning til os.

For Erhvervskontorets medarbejdere er der ingen opgaver, der er for små eller for store. Har du brug for os - så ring - vi er her for det samme.

Netværk

VIBORGegnens Erhvervsråd har flere igangværende netværk og arbejder løbende på at stable flere på benene. Erhvervsrådet har ligeledes mange gode samarbejdspartnere. Læs mere på vores hjemmeside...

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk