Informationer

Gade og nr:
Rosenørns Alle 9
Postnr:
1970
By:
Frederiksberg C
Website:

Vindmølleindustrien

Vindmølleindustrien er en interesse- og brancheorganisation med mere end 240 medlemmer i hele landet. Brancheorganisationen favner både vindmøllefabrikanter, energiselskaber og den brede skare af virksomheder, der leverer komponenter, service og rådgivning.

Vindmølleindustrien er indgang til netværk i og på tværs af branchen. Vi varetager vores medlemmers interesser og skaber rammerne for de fora, hvor de kan udnytte potentialet i videndeling og udveksling af erfaringer med aktører både i og udenfor industrien.

Vindmølleindustrien taler desuden sine medlemmers interesser på den politiske scene både nationalt og internationalt.

Vindmølleindustriens vision er:

* at Danmark er et globalt førende kompetencecentrum for vindkraft, idet den mest effektive, pålidelige og intelligente teknologi og viden om vindkraft udvikles, demonstreres og anvendes i Danmark.

* at Danmark er førende inden for integration og udnyttelse af vindenergi, bl.a. ved at Danmark bliver det første land, der integrerer 50% vindkraft

Vindmølleindustriens mission er:

* at arbejde for udbredelsen af vindkraft i Danmark og internationalt, herunder at arbejde for at vindmølleindustrien har de bedst mulige betingelser for at udvikle, afprøve, demonstrere og sælge vindteknologi

* at arbejde for at styrke uddannelse og rekrutering af nye talenter samt at tiltrække arbejdskraft fra udlandet

Bliv medlem

Medlemskab af Vindmølleindustrien er med til at sikre branchens politiske og industrielle interesser. Vindmølleindustrien er branchens politiske talerør i Danmark og Europa. Foreningens vigtigste mål er at sikre branchen de bedst mulige arbejdsvilkår og sætte dagsordenen i den erhvervs- og energipolitiske debat herhjemme.

Foreningen repræsenterer i dag vindmøllefabrikanter med tilstedeværelse i Danmark, energiselskaber samt en bred vifte af underleverandører og andre aktører på vindkraftområdet. Bredden og dybden i medlemsskaren er med til at sikre gennemslagskraft i vores politiske arbejde.
Medlemsskab i Vindmølleindustrien

* Wind Power Club møder
* Kommunikation
* Forskning og uddannelse
* Eksportfremme
* Kontingent og indmeldelse
* Året der gik i billeder


Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk