Informationer

Gade og nr:
Gammel Strand 46
Postnr:
1202
By:
København K
Website:

Visuelt Forum - En synlig del af DJ Medier og Kommunikation

Visuelt Forum er specialgruppen for de visuelle formidlere i DJ Medier og Kommunikation. Visuelt Forum arbejder for at synliggøre det visuelle udtryk som en ligeværdig og naturlig del af den professionelle kommunikation.

DJ er forbundet for alle, der skaber indhold til medierne med en kreativ og/eller journalistisk indfaldsvinkel eller arbejder med informationsformidling.

Visuelt Forum har til formål at:
Understøtte erfaringsudveksling og gennemføre fyraftensmøder om nye tendenser i kreativt layout, design og nyhedsgrafik i medierne
Synliggøre den visuelle flade / det grafiske udtryk som en ligeværdig del af enhver professionel kommunikation
Arbejde for et bedre udbud af efteruddannelse inden for kreativt layout, grafisk design, nyhedsgrafik, web-design og illustration på et kvalificeret, professionelt niveau
Danne fagligt forum for medlemmer af DJ, der arbejder med layout, nyhedsgrafik, web-design og illustration.
Det koster 25 kr. om måneden at være medlem af Visuelt Forum. Dog er det ifølge vores vedtægter gratis for elevmedlemmer af DJ, der er under uddannelse indenfor vores område.

Hvis du allerede er medlem af DJ og gerne vil være medlem af Visuelt Forum, så send en mail til
> cG9zdEB2aXN1ZWx0Zm9ydW0uZGs=

----
Tilmeld dit netværk hos Netværksportalen og bliv fundet af netværksinteresserede danskere - Netværksportalen giver en oversigt over de bedste netværk i Danmark.

Populære netværk


Powered by Secoya CMS - www.secoya.dk